top of page
louis de rouck.jpg
louis de rouck.jpg

FIX PADEL

Bij Padel Pittem willen we het beste van het beste voor onze leden. Zo willen we ook de mogelijkheid aanbieden om een ‘vast moment’ te boeken.

Je reserveert dan een tijdsblok (1.30 uur) voor een volledig seizoen of een door jou uitgekozen periode (minstens 4 opeenvolgende maanden)!

Uniek in de streek!

Hoe werkt het?

De looptijd van dit ‘vast moment’ is altijd in één blok. Je kan dus geen weken overslaan. Tijdens dit vast moment geniet je van ons scherpste ‘goldpack’ tarief.

In piek betaal je 20 euro per veld, in dal 12,5 euro per veld.

De voorwaarde is wel dat alle 4 de spelers lid zijn van Padel Pittem en dus hun 50 euro lidmaatschap hebben betaald.

 

Het bedrag voor dit vast moment is altijd het aantal weken die je inboekt x 20 euro (piek) of x 12,5 euro (dal).

 

Kom je toch spelen met een niet-lid op dat moment, dan betaal je een opleg (5 euro/speler in piek of 4 euro/speler in dal).

 

Enkele zaken om rekening mee te houden:

  • De club heeft tot 6x per seizoen het recht om jouw vast moment in te palmen (in het kader van tornooien, interclub, stages of evenementen) zonder een financiële tegemoetkoming en dit wel op voorhand gecommuniceerd! We kunnen jouw 'fix padel' dan wel op een ander tijdstip inplannen. 

  • De club heeft het recht om jouw ‘vast moment’ in te trekken bij onrechtmatig gebruik (spelen met niet-leden zonder het betalen van opleg, regelmatig niet gebruik maken van jouw ‘vast moment’ terwijl de vraag groter is dan het aanbod op dat moment)

  • Als club verbinden we er ons toe om nooit meer dan 2 velden gelijktijdig een ‘fix padel’ toe te kennen

  • Er wordt geen geld terugbetaald wanneer je niet in de mogelijkheid bent om te spelen op jouw ‘fix padel’. Wanneer je op tijd jouw afwezigheid aankondigt EN jouw moment wordt door derden ingenomen, dan krijg je bij je volgende FIX-moment een gratis portie frituurhapjes in de bar.

  • Jouw 'fix padel' kan niet verplaatst worden naar een ander moment in de week, wanneer je niet in de mogelijkheid bent om te spelen omwille van beschikbaarheid, weersomstandigheden... 

FIXPADEL

piek

- geen reservatiestress

- speel aan goldpack tarief

- uniek

1050 euro

FIXPADEL

dal

- geen reservatiestress

- speel aan goldpack tarief

- uniek

650 euro

bottom of page